Lilla Hem & Lilla Bus – Inredning och leksaker för stora som små!

om-oss

Välkommen

Välkommen till Lilla Hem och Lilla Bus på nätet – butikerna med leksaker och inredning för stora som små! Här har vi samlat noggrant utvalda produkter till hemmet och till lek. Olika stilar, varumärken och prisklasser samsas under samma tak. Det ska finnas något för alla. Viktigt för oss är att du som kund får det lilla extra. Det gäller både service och produktkvalitet.

Att handla hos Lilla Hem och Lilla Bus på nätet är smidigt och tryggt. Du väljer själv det fraktalternativ som passar dig bäst och vi ser till att leverera enligt önskemål.

För inspiration, nyheter och tävlingar följ oss i sociala medier. Där heter vi @lillabus_alvesta och @lillahem_alvesta.

Möt Viktoria

Jag heter Viktoria Åkesson Forss och är ägare till Lilla Hem och Lilla Bus. Jag lät förverkliga min dröm om att starta eget år 2006. Först kom leksaksbutiken Lilla Bus där jag fick möjlighet att skapa en magisk värld med leksaker och barnkläder av hög kvalitet. Barnens intressen för bus och fantasi var i fokus.

År 2017 öppnade jag Lilla Hem – en butik fylld av glädje och värme. Inredning varvas med ätbart, främst lokalproducerade produkter från Sverige.

Jag arbetar också med att inreda barnrum i offentliga och privata miljöer. Det är en kreativ process där resultatet alltid är glädjande – lekande barn.

När jag inte sysslar med mitt företag umgås jag med familj och vänner. Jag tar gärna en tur på hästryggen och när det finns tid över läser jag en bok eller spinner vidare på nya idéer.

Butiken i Alvesta

Lilla Hem och Lilla Bus finns även som butik i Alvesta. Vill du klämma och känna på sakerna innan du bestämmer dig är det hit du ska bege dig, till Storgatan 15c i Alvesta. Här har vi samlat hela vårt sortiment av leksaker och inredning. Välkommen!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.